کانال تلگراممون راه‌اندازی شد 😍 میبینمت ...
سبد خرید

جلسه 28: مدیریت کاربران در وردپرس – معرفی نقش کاربران و سطوح دسترسی

امکانات و قابلیت‌های فراوانی در سیستم مدیریت محتوای وردپرس وجود دارد که تعیین نقش کاربران در وردپرس در وبسایت‌ها یکی از بهترین امکانات آن می‌باشد. برخی از سایت‌ها فقط با یک نقش کاربری مدیریت می‌شوند، درحالی که برای برخی دیگر از سایت‌ها می‌توان چندین نقش مانند نویسنده، ویرایشگر، کاربر و مشارکت کننده را شناسایی کرد. در این صورت می‌توان نقش‌های مختلفی اضافه کرد و سطح دسترسی خاصی برای هر کدام از آن‌ها انتخاب کرد تا بهترین استفاده از این امکان در وردپرس حاصل شود و هر کاربر بر اساس نقش کاربری خود به بخش‌های مختلفی از وبسایت دسترسی داشته باشد.

اگر آشنایی لازم با نقش های کاربران در وردپرس ندارید تا آخر این مقاله از اموزش وردپرس در آکادمی امیرحسین صداقت همراه باشید تا به معرفی نقش کاربران در وردپرس و بررسی سطوح دسترسی آنها بپردازیم.

نقش کاربران در وردپرس

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

  • نقش های کاربری در وردپرس
  • معرفی انواع نقش ها در وردپرس
  • نقش های کاربری در وردپرس

نقش کاربران در وردپرس

نقش های کاربری در وردپرس

تخصیص نقش به کاربران، یکی از مهمترین نیازهای هر وبسایت است. هر وبسایتی پس از گذشت مدتی توسعه یافته و نیازمند بهره‌گیری از متخصصان و کاربرانی می‌شود که بتوانند بخش‌های مختلف سایت را بر عهده بگیرند و آن‌ها را با دقت و حرفه‌ایتر مدیریت کنند. بنابراین، ایجاد نقش و دسترسی مجزا برای هر کاربر در وب‌سایت، بسیار حیاتی است.

وردپرس، یک سیستم مدیریت محتوای محبوب است که امکان ایجاد نقش‌های کاربری مختلف را برای شما فراهم کرده است. با این امکان، شما می‌توانید به راحتی نقش‌های کاربری مدیر، نویسنده، ویراستار و… را ایجاد کرده و برای هر کدام، سطوح دسترسی مجزا تعریف کنید. پیشنهاد می‌کنیم، پیش از مطالعه این مقاله، با مقالات آموزشی وردپرس، اشنایی کاملی داشته باشید. سپس با ما همراه شوید تا با نقش‌های کاربری در وردپرس، آشنا شوید.

معرفی انواع نقش ها در وردپرس

وردپرس بطور دیفالت دارای نقش­‌های کاربران زیر می­‌باشد:

  • مدیرکل
  • ویرایشگر
  • نویسنده
  • مشارکت­‌کننده
  • مشترک

در ادامه به صورت جداگانه نقش کاربران در وردپرس را به شما معرفی خواهیم کرد.

مدیرکل

بخش مدیریتی وردپرس، توسط مدیر قابل دسترسی می باشد که او قادر است کاربران جدید را اضافه کند، مجوزهایی را به آنان اختصاص دهد و به سایر کاربران پیشخوان وردپرس نیز نظارت کند. علاوه بر این، مدیر برای ویرایش و نصب قالب جدید، نصب و حذف پلاگین، ویرایش و حذف محتوای سایت و همچنین ویرایش و حذف کاربران، دسترسی دارد. این نقش برای صاحب اصلی سایت و یا مدیران اصلی سایت طراحی شده است.

مدیرکل

 

ویرایشگر

در وردپرس، نقش ویرایشگر یکی از نقش‌های پیشفرض است. با این نقش، کاربر می‌تواند به تمامی محتواها و مطالب سایر کاربران دسترسی پیدا کند و آن‌ها را به صورت کامل ویرایش کند. اما دسترسی‌های نقش ویرایشگر محدود به تعیین محتوا، ویرایش آنها، حذف، اضافه و انتشار محتواها می‌باشد.

جلسه 29: مدیریت ابزار ها در وردپرس و کارایی آن
خواندن

ویرایشگر

 

نویسنده

ایجاد، مدیریت و انتشار محتوا بر عهده نویسنده است و نیازی به تایید مدیر یا ویرایشگر ندارد. نویسنده می‌تواند مطلب خود را به دلخواه ویرایش و یا حذف کند. برای مطالب دیگر کاربران، نویسنده تنها می‌تواند آن‌ها را مشاهده کند ولی قادر به تایید یا حذف نمی‌باشد.

نویسنده

 

مشارکت­‌کننده

در وردپرس، نقش مشارکت کننده از میان نقش‌های پیش‌فرض نام برده می‌شود. این نقش در اجرای وظایفش محدودیت‌هایی دارد و تنها می‌تواند پست جدیدی را بنویسد، ویرایش کند و مدیریت کند. اما منتشر کردن مطلب برعهده‌ی آن‌ها نمی‌باشد. به علاوه، آن‌ها در امر تایید و یا حذف نظرات محدودیت دارند و به عنوان نویسندگان به آن‌ها این امکان را نمی‌دهند.

مشارکت­‌کننده

 

مشترک

در صورتی که نیاز به ورود کاربران و بازدیدکنندگان سایت قبل از مشاهده و یا به اشتراک‌گذاری نظرات دارید، نقش مشترک می‌تواند به کمک شما بیاید. این نقش، دسترسی خاصی در سایت ندارد و با توجه به وظایف آن، تنها مدیریت و دسترسی به مشخصات خود و پروفایل ساده‌ای که برایش تعریف شده، ممکن است. این پروفایل، شامل اطلاعاتی مانند نام کاربری، تصویر یا آواتار کاربر، بخش مربوط به بیوگرافی، لینک‌های شبکه‌های اجتماعی و تغییر رمز عبور است.

مشترک

نکته: اگر تمایل دارید نقش کاربری هر یک از افرادی که در سیستم شما مشغول به کار هستند تغییر کند، می توانید از منوی کاربران وارد گزینه همه کاربران شوید. سپس کاربر مورد نظر خود را با جستجو پیدا کرده و ویرایش آن را ایجاد نمایید. در بخش “نقش” می توانید نقش کاربر را تغییر دهید.

انتخاب نقش کاربری و تعیین سطح دسترسی کاربران

اکنون تعیین سطح دسترسی برای کاربران در وب‌سایت‌ها بسیار حائز اهمیت است و وردپرس با ارائه قابلیت اضافه کردن نقش‌های کاربری متفاوت، این کار را بسیار ساده کرده است. با استفاده از ویژگی‌های پیشفرض شامل مدیر، ویرایشگر، نویسنده، مشارکت کننده و مشترک، شما می‌توانید بسته به نیاز خود، سطح دسترسی هر کاربر به بخش‌های مختلف وب‌سایت را تنظیم کنید.

کلام آخر

در این مقاله از آموزش وردپرس رایگان به معرفی نقش کاربران در وردپرس پرداختیم، با خواندن این مقاله با نقش کاربران در وردپرس و سطح دسترسی آن‌ها آشنا شده‌اید. اگر سؤال یا نظری دارید، می‌توانید از طریق بخش دیدگاه‌ها با ما در ارتباط باشید. همچنین، در صورتی که محتوای آکادمی امیرحسین صداقت برای شما مفید بود، با دوستانتان در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

 

مقاله خارجی مرتبط پیشنهادی Users Roles

چقدر از این صفحه راضی بودید؟

روی ستاره آخر کلیک کنید و بیشترین امتیاز رو بدید!

میانگین امتیازات / 5. ستاره ها:

اولین نفری باشید که به این مقاله ستاره میدید!

متاسفیم که این پست برای شما مفید نبود 🙁

کمک کنید این مقاله رو بهبود بدیم!

به ما بگین چگونه می توانیم این پست را بهبود دهیم؟

دیدگاه‌ها ۰